Velkommen til semesterstart

Velkommen til oss!

​​

Gøril Vikøren Nøkleby
14.08.2015

Semesteråpning​

Vi ønsker alle velkommen til nytt studieår ved Høgskolen Betanien. Åpningsgudstjeneste for alle studenter og ansatte i Metodistkirken ved skolen tirsdag 18.august kl. 10.00. Alle våre videreutdanningsstudenter starter mandag 17. august og våre 90 nye bachelorstudenter har semesterstart 18.august kl. 09.00. Vi går et spennende år imøte i høgskolens 93.år med fusjonsplaner og store endringer i høyskolesektoren. Men før det kan vi love dere spennende, men krevende studier og godt sosialt miljø. Vi håper du som student vil trives hos oss!

Oppusset bibliotek

I løpet av sommeren har vårt lille, men velutstyrte bibliotek fått en etterlengtet "ansiktsløfting". Hele biblioteket er malt i flotte, lyse farger, og leseplassen er utvidet med både praktiske og komfortable sitteplasser. Ikke glem fotballspillet som står på biblioteket og som egner som til en kjapp kamp mellom forelesingene. Høgskolen har to fantastiske bibliotekarer som kan svare på det meste du lurer på. Ta kontakt!

Oppusset lesesal

Også lesesalen i biblioteksbygget har fått en ny vår! Malt i lyse farger, med ny whiteboard og mange nye strømuttak. Vi håper det nå blir kø på lesesalen.

Høgskolen Betanien - i tjeneste for mennesker!