Per Martin Knutsen er ansatt som ny administrerende direktør

Per Martin Knutsen (foto: Bjørn Leirvik).

​Per Martin Knutsen er ansatt som ny administrerende direktør. Foto: Bjørn Leirvik.

Åse Meistad Skjellevik
02.06.2017

Per Martin Knutsen er ansatt som ny administrerende direktør for Stiftelsen Betanien Bergen.
- Vi er svært glade for å kunne ansette Per Martin Knutsen som ny direktør for Stiftelsen Betanien Bergen, sier styreleder i Stiftelsen Betanien Bergen, Filip Rygg.

Per Martin Knutsen er utdannet siviløkonom og kommer fra stillingen som administrerende direktør ved Helgelandsykehuset. 
- Knutsen har bred og relevant helseerfaring som toppleder og han vet hva som skal til for å utvikle stiftelsen videre. Per Martin Knutsen var en av mange sterke kandidater som ønsket jobben, men det var et samlet styre som gikk for Knutsen og vi gleder oss til at han får starte på jobben, sier styreleder Rygg.

Per Martin Knutsen tiltrer stillingen som administrerende direktør for Stiftelsen Betanien Bergen 1. september 2017.
- Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på jobben som administrerende direktør i Betanien, og ikke minst det å bli kjent de mange dyktige medarbeiderne som utgjør stiftelsen. Jeg har tro på at jeg sammen med ledere og medarbeidere skal kunne møte de utfordringene som Betanien måtte stå ovenfor på en konstruktiv og fremtidsrettet måte, sier påtroppende administrerende direktør Per Martin Knutsen.

Per Martin Knutsen tar over etter Audun Korsvold som har vært konstituert administrerende direktør siden desember 2016.​