Ledig stilling som administrerende direktør

Sykepleiere i tjeneste for mennesker i Stiftelsen Betanien Bergen

​Sykepleiere i tjeneste for mennesker i Stiftelsen Betanien Bergen. Foto: Nils Olav Mevatne.

Åse Meistad Skjellevik
15.03.2017

Er du en strategisk og samlende toppleder som vil stryrke og videreutvikle en viktig samfunnsaktør i Bergen?


Vi er på jakt etter en ny administrerende direktør og søker en handlekraftig og tillitsbyggende toppleder som skal lede og videreutvikle Stiftelsen Betanien Bergen som en anerkjent, spesialisert og omsorgsutøvende organisasjon.

Vår nye administrerende direktør må være en trygg og erfaren endringsleder med bred erfaring. Stiftelsens sykehus, sykehjem og barnehage er faglig sterke enheter med gode resultater og potensiale for vekst og utvikling. Det kreves solid innsikt i virksomhets- og økonomistyring og du må kunne vise til gode resultater fra tidligere lederroller, gjerne fra helsevesenet, offentlig forvaltning eller andre tverrfaglige virksomheter.

Rollen innebærer ansvar for stiftelsens samlede resultater og for å utvikle og implementere en helhetlig strategi for virksomheten i samspill med styret. Samarbeid og dialog med eksterne samarbeidsparter og offentlige myndigheter vil være sentrale oppgaver.

Vi søker en kandidat som basert på stiftelsens verdigrunnlag, kan videreutvikle virksomheten. Den rette kandidaten er relasjonelt sterk, får det beste ut av medarbeiderne sine og skaper tillit og et godt omdømme innad og utad. For å lykkes i rollen er det viktig at du er utviklings- og løsningsorientert i din tilnærming til andre.

Fullstendig stillingsutlysning og informasjon om stillingen finner du hos Visindi​.