En ukes ventetid på røntgen, MR- og CT-undersøkelser

En radiograf gjør pasienten klar til CT-undersøkelse på Betanien laboratorie- og røntgensenter.

​​​En radiograf gjør pasienten klar til CT-undersøkelse på Betanien laboratorie- og røntgensenter (foto: Nils Olav Mevatne).

Åse Meistad Skjellevik
15.12.2017
Kort ventetid, raske svar og gratis parkering er gode grunner for å bruke Betanien laboratorie- og røntgensenter.

Betanien laboratorie- og røntgensenter sitt moderne utstyr og godt kvalifiserte og effektive personale gjør at de kan pasienter med henvisning fra lege tilbud om time raskt.
- Ventetiden for time til både røntgen, MR- og CT-undersøkelser er for tiden ned mot 1 uke, sier senterleder og radiolog Erik Vang.

Har du en røntgen- eller blodprøvehenvisning, velger du selv hvor du vil ta undersøkelsen uavhengig av hvor du er henvist hvis det ikke dreier seg om helt spesielle undersøkelser.

Som pasient er det å vente på time og svar fra undersøkelser ofte en belastende periode.
- Vi ønsker å gjøre ventetiden så kort som mulig. Vi tolker bildene fortløpende og svar gis tilnærmet alltid innen en uke, forteller Vang.

Selv om Betanien laboratorie- og røntgensenter selvsagt ønsker alle sine pasienter og henvisere en god jul og et godt nytt år, er ikke servicen med raske svar og billige tjenester noen julepresang.
- Vi kan tilby undersøkelser med topp moderne utstyr, raske svar og gratis parkering året rundt. I tillegg har vi laboratorium for blodprøvetaking som også er gratis, avslutter Vang.

Det er med andre ord mange gode grunner til å velge Betanien laboratorie- og røntgensenter.