Trenger du barnehageplass?

​Betanien barnehage har friluftsliv som hovedområde og går mye på tur.

Anne Bjørkbom Knutsen
19.02.2020

Da må du gjerne søke plass hos oss i Betanien barnehage


Vi har noen ledige barnehageplasser fra høsten 2020. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 55 50 72 30 eller kom innom for en prat og omvisning.

Søknadsfrist for å være med i årets hovedopptak er 01.03.2020. Du finner digitalt søknadsskjema for alle barnehagene i Bergen på Bergen kommune siden nettsider.

Betanien barnehage er en 3 avdelings barnehage med barn fra 0-6 år på alle avdelingene. Vi har et veldig stabilt personale med lang erfaring. Barnehagen ligger fantastisk til med skogen som nærmeste nabo. Vi har friluftsliv som hovedområde, og bruker skog og mark ivrig på turer gjennom hele året.

Leken er den viktigste aktiviteten i barnehagen og på turene våre. Vi ønsker å gi barna en meningsfull hverdag hvor lek og læring flettes inn i det daglige livet i barnehagen. Barna får en god og sammensatt kompetanse gjennom leken.

Vi er opptatt av å ha et godt språkstimulerende miljø i barnehagen. Barna skal få varierte og positive erfaringer med å bruke språket som kommunikasjonsmiddel, som redskap for tenkning og som uttrykk for egne tanker og følelser.

Betanien barnehage er miljøsertifisert. Barna får erfaring med kildesortering og vi har kjøkkenhage hvor barna deltar med å dyrke egen mat. Vi plukker søppel på turene våre og vi holder det rent og ryddig rundt oss. Målet er å gjøre vårt fotavtrykk så lite som mulig.