Gratulerer til alle våre nyutdannede sykepleiere!

Avslutning bachelor 2015

​​

Ane Noer Korssjøen
16.06.2015

​Torsdag 11. juni var det klart for avslutning for bachelorstudentene i sykepleie, kull 2012. Dagen startet med festgudstjeneste i Metodistkirken i Fyllingsdalen ved prest i Stiftelsen, Svante Havåg, og med musikalsk innslag fra to av våre studenter; Helene Skorpen Olsen sang og Marthe Valle spilte piano.

IMG_7293.jpg 

Videre var det dekket opp til lunsj i både kantinen og gymsalen på høgskolen for studentene og deres familie. Dagen ble avsluttet i et fullsatt auditorium. Årets festtale ble holdt av Anna Milde Thorbjørnsen, praksiskoordinator i Bergen kommune og ansvarlig for traineeordninger for sykepleiere i kommunen. Hun snakket om forventningene til de nye sykepleierne, utfordringene som venter dem i fremtidig jobb og om å være stolt, tørre å snuble og ta vare på de gode øyeblikkene. De nyutdannede sykepleierne fikk mange gode råd på veien ut i yrkeslivet! 

IMG_7344.jpg Marthe Valle stod for musikalsk innslag og studentenes tale ble holdt av Helene Skorpen Olsen og Mette Standnes. 

avslutning.jpgAvslutningsvis delte rektor, Anneline Røssland, og avdelingsleder, Jan Oddvar Fondenes, ut vitnemål og Betanien-nål til alle studentene.​

IMG_7392.jpg
 

Vi gratulerer alle de nyutdannede sykepleierne og ønsker dem lykke til i fremtiden!