Operasjon ved bruk av kikkhullskirurgi ved Betanien dagkirurgisk senter

Hvordan får jeg time ved Betanien dagkirurgisk senter?

Betanien dagkirurgisk senter tar imot pasienter både til vanlige konsultasjoner og til operasjoner innen gynekologi og generell kirurgi.

 
For å få time hos oss må du være henvist fra lege eller sykehus. Dersom det er aktuelt med operasjon, vil du vanligvis bli kalt inn til vurdering og samtale før en eventuell operasjon blir bestemt.

 

Timebestilling og endring av time

Som pasient får du brev om tid, sted og aktuell behandling/undersøkelse. Du kan også få en oversikt over timene dine på Vestlandspasienten.no.​ Dersom den tildelte timen ikke passer, ber vi deg ringe oss så tidlig som mulig for å endre timen. Når du gir beskjed har vi mulighet til å tilby timen til andre på ventelisten.​

Vi har dessverre ikke anledning til å svare på spørsmål og lignende på e-post, men hjelper deg gjerne om du ringer oss.

Betaling/egenandel

Helsetjenester og behandling i Norge blir delvis betalt av staten. Som pasient må du betale en egenandel. Egenandelen hos oss er 351​ kr med mindre du har frikort (grensen for frikort i 2018 er 22​58 kr). Det du eventuelt betaler utover frikortgrensen, blir automatisk refundert. Du kan lese mer om frikort for helsetjenester på helsenorge.no.

Avbestilling må skje innen 24 timer før undersøkelsen. Om du ikke møter til timen, må du betale en egenandel på 690 kr. Denne egenandelen må betales uavhengig av om du har frikort eller ikke.

Egenandelen kan betales med bankkort eller du får mer giro.

 

Forberedelser før operasjon eller undersøkelse

Du vil få tilsendt et helseopplysningsskjema som må fylles ut og returneres til oss før operasjon eller undersøkelse​. Du kan også laste ned skjemaet her:

Bruk av naturmedisin, kosttilskudd eller lignende 

Om du bruker naturmedisin, kosttilskudd eller plantebaserte legemidler oppfordrer vi å avslutte all bruk av dette 1-2 uker før operasjonen (anbefalt av Legemiddelverket).

 Åpningstider

​Mandag-fredag kl. 07.30-15.30​

​Kontakt oss på tlf. 55 50 71 61.

Mandag-fredag er telefonen er åpen mellom:

  • Kl. 08.00-10.30
  • Kl. 12.30-15.00

 

Fredag er telefonen åpen mellom:

  • Kl. 08.00-10.30
  • Kl. 12.30-14.30

 Leder

Laila Brask

Laila Brask

Leder Betanien dagkirurgisk senter

55 50 71 61