Hender som strikker ved Betanien rehabilitering og sykehjem

Velkommen til avdeling 3A 

Avdeling 3A ved Betanien rehabilitering og sykehjem er sykehjemsavdeling med plass for 30 beboere. Vi har 24 enkeltrom og 3 dobbeltrom, alle med egne bad og klesskap. Det er mulig for beboerne å ta med egen lenestol, bord, kommode eller lignende.

 

Organisering av avdelingen

Avdelingen er delt inn i 3 grupper med 10 beboere i hver gruppe. Hver gruppe har fast personale, som består av 2 sykepleiere og 4 hjelpepleiere/helsefagarbeidere. Det er fast lege tilgjengelig hver ukedag. Vi har tilbud fra fysioterapeut, ergoterapeut og sosionom. Vi legger vekt på tverrfaglig samarbeid mellom de ulike yrkesgruppene.

Avdelingen har egen aktivitør som bidrar med miljø- og trivselstiltak tilpasset pasientgruppen. Vi har også tilbud fra musikkterapeut. Det blir lagt vekt på årstidene, høytider, mimrestunder og utflukter.

 

Målsetting

Vi har et mål om at avdeling 3A er et bo- og behandlingssted der det er godt å være. Vi har høy faglig standard og vektlegger trivsel og omsorg for hele mennesket. Pårørende er våre samarbeidspartnere og en ressurs.

​Kontakt oss på tlf. 55 50 70 80.

 Leder

Clament Jesuthasan

Clament Jesuthasan

Avdelingsleder
3A

Tlf. 55 50 70 75

​I​ tillegg til aktivitetene som skjer på avdelingen, er det fellesaktiviteter for alle sykehjemsavdelingene som du finner i oversikten under.