Hender som strikker ved Betanien rehabilitering og sykehjem

Velkommen til avdeling 3A 

Avdeling 3A er sykehjemsavdeling med plass for 30 beboere. Vi har 24 enkeltrom og 3 dobbeltrom, alle med egne bad. Det er mulig for beboerne å ta med egen lenestol, bord, kommode eller lignende.

Avdelingen har en åpen stue med TV og en felles spisestue med eget postkjøkken.

 

Målsetting

  • Pasientene opplever at avdeling 3A er et bosted der det er godt å være.
  • Vi gir god omsorg og trygghet.
  • Vi prøver å unngå innleggelse av pasientene i sykehus og behandler pasienten på avdelingen dersom det er mulig. Vi gir intravenøs væskebehandling, antibiotika, og blodoverføring. Denne beslutningen tar vi i samråd med pårørende og pasient.


Pårørende er våre viktigste samarbeidspartnere og er en ressurs vi ønsker å ha et godt og nært samarbeid med.

Organisering av avdelingen

Avdelingen har sykepleiere, helsefagarbeidere og pleiemedhjelpere som gir pasientene høyt faglig omsorgstilbud. Vi legger vekt på tverrfaglig samarbeid mellom de ulike yrkesgruppene. Vi har tilbud fra fysioterapeut, ergoterapeut og sosionom. Det er fast lege tilgjengelig for avdelingen hver ukedag. ​

Avdelingen har egen aktivitør som bidrar med miljø- og trivselstiltak tilpasset pasientgruppen tre dager i uken. Vi har også tilbud fra musikkterapeut to dager i uken. 

Pasientene har mulighet til å delta på andakt en gang i uken.

​Kontakt oss på tlf. 55 50 70 80.

 Leder

Clament Jesuthasan

Clament Jesuthasan

Avdelingsleder
3A

Tlf. 55 50 70 75

No content found
​I​ tillegg til aktivitetene som skjer på avdelingen, er det fellesaktiviteter for alle sykehjemsavdelingene som du finner i oversikten under.
No content found