Audun Korsvold konstituert som administrerende direktør

Audun Korsvold (foto: Erik Ruud)

​Audun Korsvold er konstituert som administrerende direktør ved Stiftelsen Betanien Bergen. Foto: Erik Ruud.

Åse Meistad Skjellevik
09.12.2016

Audun Korsvold har gått inn i stillingen som konstituert direktør for Stiftelsen Betanien Bergen. Korsvold har bred ledererfaring og mange års erfaring som konsulent og leder i konsulentselskapet Agenda Kaupang. Han er siviløkonom fra NHH og har ledet en rekke strategi- og utviklingsprosjekter på helseområdet og andre områder. Korsvold har også vært direktør i Forbrukerrådet.
- Jeg går til oppgaven med ærefrykt, sier Korsvold, som hadde sin første arbeidsdag på Betanien tirsdag 6. desember.

 - Før jeg tok jobben visste jeg at Betanien er en kvalitetsorientert virksomhet som setter brukernes interesser i høysetet. En slik ambisjon er viktig for meg, og den vil jeg bygge videre på. Det aller viktigste for Betanien er at befolkningen i Bergen og landsdelen er trygge på at de får gode tjenester, og at de møter medarbeidere med høy kompetanse, serviceinnstilling og en ektefølt omsorg, sier Korsvold.

- Mine første dager i jobben har vært svært stimulerende og bekreftet inntrykket jeg hadde på forhånd. Jeg har latt meg imponere over kompetansen og engasjementet til medarbeiderne, og viljen til å se fremover. De vanskeligheter Stiftelsen Betanien Bergen har hatt de senere årene ligger stort sett bak oss. Vi har fortsatt noen utfordringer på det økonomiske området, men legger nå frem for styret forslag til et budsjett i balanse. Ambisjonen for 2017 er å gi enda bedre tjenester, fullføre den økonomiske ryddeprosessen og videreutvikle en organisasjon som medarbeiderne gleder seg til å gå på jobb i, sier Korsvold.​